Beoordelingen van Amon Vorden

Recente recensies

5.0
Van den bergh
5 december 2021

Jammer dat jullie duurder zijn geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
4 december 2021

Lekker eten en keuring op tijd… kortom een goede service

Therese de Jong-Wiersma
30 november 2021

Lekker gegeten en mooi op tijd bezorgd.

L
29 november 2021

Prima, en op tijd!

Indy
29 november 2021

Had een broodje shoarma besteld. Zat alleen helaas geen broodje bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
25 november 2021

Heerlijk eten 👌🎉

Norde
25 november 2021

Zoals gewoon lijk weer heerlijk.

G.H
25 november 2021
jan groot jebbink
24 november 2021
Eddy Hoebink
22 november 2021

De producten waren heerlijk van smaak en werden warm geleverd. Ruim op tijd. De vleesgerechten zijn niet vet en precies goed gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PMMK
18 november 2021

Kwaliteit : Perfect, zou het iedereen willen aanbevelen. Bezorging : Op tijd en warm.

PMMK
18 november 2021

Zoals altijd TOPPIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
17 november 2021

Iedereen vond het eten heerlijk. We hebben het afgehaald. Het was erg goed ingepakt, zodat het bij thuiskomst nog lekker warm was.

Ricardo
6 november 2021
Keita
4 november 2021

Heerlijke pizza!

H Berendsen
2 november 2021
De Wit
1 november 2021

De lekkerste pizza's in de regio én super snelle, vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
30 oktober 2021

Helemaal geweldig. Voldoende eten, eigenlijk teveel om op te kunnen. Altijd lekker en snel bezorgd.

anoniem
25 oktober 2021

eenvoudig online te bestellen keurig op de aangegeven tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Bode
23 oktober 2021

Zoals altijd super goed en lekker eten!

Pien
22 oktober 2021
Hans
19 oktober 2021

Lekker gegeten en op tijd geleverd

GH
18 oktober 2021

👍🏻 Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
17 oktober 2021

Weer een keer heerlijk gegeten van Amon!

Van den Bergh
10 oktober 2021

Ga zo door het was lekker ! Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
9 oktober 2021
PK
9 oktober 2021

kwaliteit : zoals altijd perfect. bezorging : op tijd en gerecht was nog goed warm

Overbeek
4 oktober 2021

Zoals altijd keurig op tijd, lekker en warm!! Kortom heerlijk.

Ulkeman
3 oktober 2021

Erg lekkere pizza’s. Je kan goed proeven dat het vers is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

job
2 oktober 2021

Kreeg alleen kip döner in een alleen vlees.. Misschien vermelden op de site als dit veranderd is

Luuk
1 oktober 2021
Bennie
29 september 2021

Pizza's die we eerder hebben gegeten waren heerlijk. De pizza van afgelopen maandag vond ik niet zo lekker. Het deeg was heel droog en flauw. Ik heb bij deze nog een vraag: Verkopen jullie ook biologische pizza's ?

Kees
28 september 2021

Snelle levering en heel smakelijk!

frank de groot
28 september 2021

alles prima.dank

Gosselink
26 september 2021

Alles was.weer prima geregeld en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scheer
26 september 2021

Op afgesproken tijd bezorgd

Peter
26 september 2021

Kwaliteit : zoals altijd prima. Bezorging : keurig op tijd en warm.

Mj
22 september 2021

Pizza’s waren heerlijk!

Jan
19 september 2021

Perfect en donders snel 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
16 september 2021

We stonden op de camping en had een bestelling geplaatst on line. De bezorging was erg vlot en we hebben heerlijk gegeten van de spareribs. Echt voor herhaling.

Freek
13 september 2021

Snelle bezorging, lekker eten en aardige bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
9 september 2021

Op donderdag zijn de pizza's €7, een stuk goedkoper dan normaal. Maar als je dan pizza döner of shoarma besteld krijg je ook de helft minder vlees dan anders op je pizza. En we hebben 1 1/2 uur moeten wachten totdat het bezorgd werd. Wel erg lang Pizza was overigens wel goed van smaak

Annechien
8 september 2021

Heerlijk en super goede maaltijden. We hebben tijdens onze vakantie 3 x besteld, elke keer iets anders maar alles was zo verzorgd, heerlijk en genoeg! Échte aanrader

Van den Bergh
7 september 2021

Wij zijn zeer tevreden ! Tot de volgende keer.

Vakantiehuis De Holskamp
7 september 2021
Anita
6 september 2021

Handige bestellink, geen wachttijd, maar het allerbelangrijkst; Heerlijk eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rw
5 september 2021

Erg snel. En lekker

Mike
4 september 2021
Anoniem
31 augustus 2021

Prima, heerlijk eten en altijd op tijd bezorgd!

Manou Kluwer
30 augustus 2021

De Calzone en Pizza`s waren weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
27 augustus 2021

Piza van mijn vrouw was verkeerd geleverd ze had rucola besteld was niet aanwezig Jammer

Margje
27 augustus 2021

Héérlijke pizza’s, goede prijs en wát een lieve eigenaren! Zó vriendelijk en gastvrij, heel fijn!

Jules
26 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging perfect!

Hans
26 augustus 2021

Heerlijke pizza’s 👌🎉

G&w
23 augustus 2021

Het was weer lekkerrr 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toonen
20 augustus 2021

We vonden het erg lang duren voor we de pizza’s kregen want we hebben zeker 1,5 uur gewacht. Dat was erg jammer. De calzones vielen heel erg klein uit in vergelijking met andere pizzeria’s. We was de smaak prima

Klaas
19 augustus 2021
Norde
19 augustus 2021

Zo als gewoonlijk weer perfect geregeld en smaakte weer heerlijk .

Theo
18 augustus 2021
Driekie
14 augustus 2021

Lekkere pizza! Bodem erg goed. Spareribs smaakte ook prima. Bijgerecht waren gebakken aardappeltjes die goed knapperig waren. Kortom een aanrader om iets bij Amon te bestellen!

Peter Ganzevles
11 augustus 2021

Ben veel beter gewend. De bodem was helaas niet lekker, beetje karton-achtig en niet knapperig. Misschien door vakantie-tijd?

Wziggy
4 augustus 2021

Op tijd en prima eten zoals ik gewend ben👍

Hans
3 augustus 2021

Heerlijke tonijn pizza’s ! Smullen geblazen 👌🎉

Peter
3 augustus 2021

Kwaliteit : zoals altijd perfect. Bezorging : Keurig op de tijd en netjes.

dennis hulshof
1 augustus 2021

super pizza was echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
1 augustus 2021
MR
1 augustus 2021

Uitstekend eten, vers en goed gekruid. Ruim voldoende. Vriendelijk personeel. Aanrader!

Jan de Graaf
27 juli 2021
Wedder
26 juli 2021

Kwaliteit uitstekend. Bezorging mooi op tijd. Pizza's waren lekker warm. Een aanraderom nij Amon te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emile
26 juli 2021

Lekkere lamsshoarma. Mooi op tijd geleverd. Precies zoals beloofd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HB
23 juli 2021

Lekker!

J. Nijman
16 juli 2021

Beiden weer uitstekend , zoals we allang gewend zijn

Leeflang
15 juli 2021
Van doorn
8 juli 2021

Lekker pizza en goede service. Vriendelijke mensen

Steentjes
8 juli 2021
Martijn
8 juli 2021

Goede pizza’s, snelle bezorging.

Eveliene Peters
6 juli 2021
Overbeek
3 juli 2021

Stipt op tijd, heerlijk en warm! Altijd prima.

Jonas
3 juli 2021

Was machtig lekker en strak optijd, werd netjes achter het huus gebracht. Prachtig een volle 5 sterren voor de amon.

M. A. Baars
3 juli 2021

Uitstekende service, Prima kwaliteit Heerlijk gegeten Dankjewel

Hans
30 juni 2021

Heerlijk gegeten, echt heel erg smakelijk 👌🎉

Miranda
28 juni 2021
Vaste klant
28 juni 2021

Helaas waren jullie mijn broodje vergeten. Een keer eerder een verkeerde bestelling gekregen. De laatste tijd gaat het te vaak mis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
25 juni 2021
A&G
22 juni 2021

Zoals altijd was ie weer heerlijk

Anita
22 juni 2021

Heerlijk, goed op temperatuur en meer dan voldoende. Geen wachttijd

Thom Kroese
20 juni 2021

Aardige bezorger ruim optijd! Er tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.
20 juni 2021

Eten is elke keer weer uitstekend, wat je ook uitzoekt. Bezorging is top !

Henk Meijer
19 juni 2021

Lekkere pizza's en Calzone kip

Steentjes
18 juni 2021
Wouter
18 juni 2021

Altijd goed en altijd lekker!

Nienke
18 juni 2021
Florinda.
17 juni 2021

De bezorging was prima, de souce was meer water dan souce, de calsone 5,3 de pizza 3. Er zat geen lekker smaak aan het eten.

Steentjes
15 juni 2021
Peter
12 juni 2021

Kwaliteit : zoals altijd goed Bezorging : precies en keurig

Roger
10 juni 2021

Heerlijk warm en smakelijke pizza. Wel beetje lang wachten, anderhalf uur, maar het was het wachten waard.

Anoniem
9 juni 2021

Zoals altijd, heerlijk eten en op tijd bezorgd!

...
8 juni 2021
Christiaan
6 juni 2021

De beste spareribs van de regio!

Lebbink
5 juni 2021

Zoals vanouds was het heerlijk en mooi op tijd geleverd

Roger
27 mei 2021

Prima pizza en salade, smaakvol en stipt op tijd bezorgd.

Jesse van Belzen
25 mei 2021

Was heerlijk vlot & nog lekker warm

F.
20 mei 2021
Hannie
20 mei 2021

Heerlijk gegeten, pizza's waren warm en smakelijk. Bestelling liet alleen erg lang op zich wachten, dat was wel jammer. We werden wel netjes gebeld dat het door drukte later werd.

bert
20 mei 2021

eten is goed

Ann
19 mei 2021

Heerlijk!! Goed verzorgd!

oldenhave
19 mei 2021

prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Holtrigter
16 mei 2021

Heerlijk gegeten en netjes op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
15 mei 2021

Super goed geregeld. Vriendelijke bediening en zeer smakelijk eten.

Andre
13 mei 2021

Smaakte goed, was sneller bezorgd als opgegeven

Esther
12 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten en de bezorger we mooi optijd. Ook kregen we een mail dat de bezorger onderweg was.

Henry
11 mei 2021
Willy Rossél van der Vrugt
11 mei 2021

Weer heerlijk gegeten 👍

Aad
10 mei 2021

Komkommer appel salade was top. Heerlijke uitgebreide falafel schotel en goede pizza Napolitana. Aardige mensen. Bezorging op afgesproken tijd. Alles was goed warm! Kortom prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ada
10 mei 2021

De bestelling was netjes op tijd, en dat op zondag! Heel fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs A
9 mei 2021

Heerlijk zoals we gewend zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
9 mei 2021

Supersnel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
9 mei 2021

Eten was heerlijk, bezorging top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
7 mei 2021

Uitstekende bezorging: belden dat het 15 minuten later werd. Prima service. Goed warm en smakelijk.

Wilma
7 mei 2021

Het was heerlijk en warm 👍🏻

PK
7 mei 2021

Kwaliteit : Prima, zoals altijd. Bezorging : Op tijd en netjes.

Marijke
6 mei 2021

Wij hebben genoten van de warme lekkere pizza’s

Ron
1 mei 2021

Wat een heerlijke pizza’s met een lekkere dunne bodem. De bezorging was prima, precies op de afgesproken tijd! Dank je wel voor de service!

Jan
28 april 2021

HEERLIJK

Renze Kuitert
28 april 2021

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Word op aangegeven tijd geleverd en anders wordt er contact met je opgenomen. Prima service.

Irma
27 april 2021

Goed belegde pizza. Heet geleverd. Er werd snel en hard gewerkt. Krokante bodem. Pizza had wat pittiger gemogen: was wat flauw van smask

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jk
26 april 2021

Uitstekende kwaliteit en service

Peters
18 april 2021
Volvospecials
18 april 2021

Top, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schotman
18 april 2021

De pizza waren prima! Echter de kapsalon Amon is niet in goede smaak gevallen. Het was heel erg zout waardoor de smaak is weggevallen.

Wilma
12 april 2021

Het was weer heerlijk.Het eten is goed en de service uitstekend.Ze belden nog om te zeggen dat het iets later werd en of dat akkoord was.Ipv half zes, werd het iets over half zes.Keurig toch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reinder Bielleman
9 april 2021

Ondanks de drukte keurig op tijd en het was weer lekker.

Myriam
5 april 2021

Snelle levering, heerlijk eten.

Jannic
4 april 2021
Eggink
1 april 2021
Willem
30 maart 2021

Lekkere goed belegde pizza’s en snel bezorgd

Roger
29 maart 2021

Lekker warm en snel geleverd. Ik zou ipv de warme groenten liever een extra pita hebben, 1 is wat weinig voor al die falafels. Smaak is prima.

Niek van Ark
29 maart 2021

Eten was zoals altijd top, Bezorging stond verwacht 20:20 maar kwam gelukkig al om 20:06! Klasse werk!🥇

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lotte
28 maart 2021

Altijd goed eten bij Amon, staat op tijd klaar en gaat nooit wat mis. Eten is altijd lekker en de keuze is reuze, wij bestellen er wekelijks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
27 maart 2021

Lekker. Keurig op tijd bezorgd.

Gordinou
26 maart 2021

Lekker eten en altijd op tijd klaar als je van te voren besteld

Brink
22 maart 2021

Prima kwaliteit eten en goed en correct bezorgd door een vriendelijke nette bezorger.

Ans
18 maart 2021

De pizza was superlekker en goed warm Ook compliment voor de bezorger top

Th. De Jong-Wiersma
15 maart 2021

Mooi op tijd, lekker warm en goed van kwaliteit.

N. Schiphorst
13 maart 2021

Het eten was heel lekker. En de bestelling was snel klaar.

Jordy
12 maart 2021
Loes
9 maart 2021

Prima, zoals altijd!

PMMK
8 maart 2021

Is gewoon goed. Nog geen bestelling gehad, waar iets mee was. Toppie

Gerard Doornink
7 maart 2021

Is goed, zorg dat eten goed warm blijft. En goed door blijven gaan. Eten ziet er goed fris uit. En vindt jullie amon een beste. Dus gewoon doorgaan. Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.S
4 maart 2021
Zuidhoff
2 maart 2021
Rian
1 maart 2021

Besteld eten was van goede kwaliteit en snel geleverd. Keuze in vega-schotels helaas beperkt.

Erwin
28 februari 2021

Weer heerlijk gegeten. Altijd topkwaliteit en stipt op tijd klaar om af te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tijsje
21 februari 2021

Lekkere pizza 's. Fijn dat je zelf aan kan geven of je extra's op je pizza wil hebben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.nnnh
21 februari 2021
Erwin Nijenhuis
19 februari 2021

Onze hofleverancier van de lekkerste kip kapsalon!!

Hiske
19 februari 2021

Lekkere pizza's, prima prijs/kwaliteit verhouding, en gelukkig tijdig gebeld over gewijzigde afhaaltijd.

Arendje Menkveld
14 februari 2021

Goede service, super kwaliteit eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
12 februari 2021

Snelle service, lekkere pizza!

Roger
10 februari 2021

Wederom prima, goed op tijd en smakelijk!

PMMK
8 februari 2021

Kwaliteit : Prima, zoals altijd. Bezorging : Op tijd en niks op aan te merken verder

Chris de Jong
5 februari 2021

Heerlijk gegeten! Lekker warm!

Yvonne
4 februari 2021
Evelien Koetschruiter
2 februari 2021
Hgfgg
1 februari 2021
Rob
31 januari 2021

Heerlijk eten. Warm en op afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
30 januari 2021

Super geregeld. Lekker eten. Fijne bediening

T.C.de Jong
30 januari 2021

Precies op tijd twee heerlijk warme pizza's gebracht! Complimenten!!

Wim Willink
30 januari 2021
Miranda
25 januari 2021

Zeer tevreden !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ws
24 januari 2021

Super lekker

Joost
21 januari 2021

Prima ervaring, levering op tijd, smaakvol en verse producten.

Harry
18 januari 2021
A Van Dijk
13 januari 2021
Thérèse de Jong
11 januari 2021

We hebben heerlijk gegeten! Pizza's waren krokant en rijkelijk belegd. Bezorging was keurig op tijd en de pizza's kwamen heet uit de doos! Perfect en voor herhaling vatbaar! 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lettink
9 januari 2021
Cees van Zuilen
7 januari 2021

Puike pizza, elke keer weer. Aardige jongens goede service.

Overbeek
7 januari 2021

Lekker, zeer vlot, en warm!

M Bijenhof
3 januari 2020

Prima eten . Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Groot Enzerink
3 januari 2020

Keurig op tijd lekkerwarm en zeer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alfons
2 januari 2020

Dé spareribs waren echt goed Dé gebakken aardappelen wat minder dan ik gewend ben.

Mark
1 januari 2020
Bob van Oosten
1 januari 2020

De bestelling was incompleet, maar werd wel opgelost met een na-levering. Jammer, want we wilden graag gezamenlijk eten. Dat kon hierdoor niet. Het eten is kwalitatief goed. Dus jammer van deze “misser”

Will van Hasselt
25 december 2020

Op afgesproken tijd bezorgd, grote warme porties, goede prijs kwaliteitverhouding. Gewoon uitstekend!!!

Jan
21 december 2020

goed warm en lekker eten. Bezorging was wel iets te laat

J. Kamphorst
21 december 2020

Heerlijk eten ! Goede kwaliteit/prijs. Bezorging prima en op tijd. Eten was nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anna
19 december 2020

Super, als altijd !!

Janssen
17 december 2020

Super, lekkere pizza!

Hans
17 december 2020

Goede kwaliteit Precies op tijd geleverd

Rebecca
15 december 2020

Heerlijke vegetarische pizza. We komen vaker.

Hoekman
15 december 2020
Renske
13 december 2020
Peter
13 december 2020
Agnes
9 december 2020

Het eten was er sneller dan in de mail werd aangegeven. Alles nerjes ingepakt en t smaakte prima. Zouden t zo weer doen ( moet wel zorgen dat bruin t blijft trekken hihi)

PK
8 december 2020

Kwaliteit : goed en warm Bezorging : zoals altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliëtte
7 december 2020

Wederom heerlijk gegeten. Derde keer thuis laten bezorgen op zondag. Eerste keer dat het een kwartiertje later was maar acceptabel we hadden het dit keer ook vrij laat besteld (45 minuten vantevoren) vorige keren keurig op tijd. Eten is elke keer heerlijk warm en kwalitatief lekker en wij vinden het niet duur. Bezorging erg vriendelijk. Zolang de horeca dicht blijft is dit een goed alternatief. We hadden kapsalon en kip sjasliek. Laatste is supermals en persoonlijk favoriet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
7 december 2020
Reinder
7 december 2020

Netjes op de afgesproken tijd was de bestelling klaar. Zoals altijd een heerlijke maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hannie
5 december 2020
Bert
4 december 2020

Altijd top!

Wim Willink
4 december 2020

Verwachte bezorgtijd 18:10 en om 17:28 bericht bezorger onderweg en na enkele minuten aanwezig:(. Dus met spoed de tafel dekken. Verder prima

fam Koetschruiter
2 december 2020

prima bezorging , mooi op de afgesproken tijd. En het smaakte zoals altijd heerlijk.

PK
1 december 2020

Kwaliteit en Bezorging : Perfect

Gombert
28 november 2020
Janwillem
23 november 2020

Was weer helemaal top

Jan de graaf
22 november 2020

Heerlijk gegegen pittige spareribs en een oizza en prima warm afgeleverd

Bert Winkel
21 november 2020

Smaakvol,vers!!! Niet vet

Wim
21 november 2020

Op tijd geleverd en super lekker

Manou Kluwer
16 november 2020

heerlijk gegeten, vooral de Pizza Vorden was erg lekker.

Brinkerhof
16 november 2020

We hadden online rond half 5 besteld voor bezorging kwart voor 6. Kwart voor 6 kregen we ook een bericht dat het onderweg was, echter kwam het circa 20 minuten later pas aan. Eten was hierdoor flink afgekoeld (lauw tot koud) en de patat slap geworden. Hierdoor helaas de maaltijd ook niet volledig opgegeten. Erg jammer, zijn anders gewend van Amon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
13 november 2020

Het was weer erg lekker en precies op afgesproken tijd klaar👍🏻

Leon
8 november 2020

Zoals altijd, erg lekker en goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Myriam
7 november 2020

Heerlijk eten, snelle levering.

bert
6 november 2020

netjes en goed eten

PMMK
6 november 2020

Kwaliteit : niks op aanmerken, zoals altijd goed. Bezorging : keurig op tijd en eten was goed warm.

Bert Radstake
6 november 2020

Heerlijke en goedbelegde pizza (ook de korst is lekker)!

Van der werf
5 november 2020
Ellen
1 november 2020

Het was weer heerlik

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
1 november 2020

Heerlijke kipsjaslikschotel gegeten, portie ruim voldoende, goed verpakt, stipt op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eggink
1 november 2020

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd. Altijd een succes van Amon!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amber Degenkamp
31 oktober 2020

Snel klaar heerlijk en mega vriendelijk !!

Hans
31 oktober 2020
Yvette
31 oktober 2020

Lekker.

Carina
30 oktober 2020

Precies op tijd klaar. Heerlijk broodje shoarma met heel veel vlees.

Noor Mors
30 oktober 2020

Eten is erg lekker en goede porties! De bezorging is ook altijd vriendelijk en snel! Wij bestellen hier al jaren en proberen nog steeds die lekkere kruiden op de aardappel schijfjes te raden

Ronny
29 oktober 2020

Altijd goed en lekker. Prima bestellen online . Top top 👍

Wilma
25 oktober 2020

Bij Amon kun je heerlijke pizza's eten. Je wordt altijd vriendelijk en snel geholpen. Het online bestellen werkt vlekkeloos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jouke
23 oktober 2020
Jansen
22 oktober 2020
Van Ravesteijn
22 oktober 2020

Goede lekkere warme pizza's. Wel door (donderdag) drukte wat vertraagd.

Maarten
22 oktober 2020
Simon Heijne
21 oktober 2020

vanwege Corona voor het eerst eten afgehaald normaal gaan we regelmatig eten in het restaurant als we hier op vakantie zijn. De kwaliteit is precies zoals we gewend zijn , heerlijk en meer dan voldoende. Ook wordt alles gescheiden aangeleverd zodat het geen kleffe bende wordt. Kort samengevat eten bij Amon en afhaal bij Amon wordt met zorg samengesteld en is daarom een echte aanrader.

Gosselink
20 oktober 2020

Prima eten

Jan
20 oktober 2020

Prima pizza’s en lekker snel bezorgd!

Stolk
15 oktober 2020

Prima

Kol
13 oktober 2020

Behoorlijk hard gebakken pizza. Aardappelschijfjes enorm gekruid maar dat is natuurlijk smaak.

fam Koetschruiter
12 oktober 2020

Smaakt altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barthel
11 oktober 2020
PmmK
9 oktober 2020

Kwaliteit : perfect, zoals altijd Bezorging : op tijd en keurig

saskia
8 oktober 2020

de pizza's waren zoals altijd heerlijk! en het broodje döner ook.

Roger
8 oktober 2020

Altijd super snelle bezorging en vriendelijke mensen aan de deur. Pizza heerlijk, mag wat warmer maar dat is waarschijnlijk lastig door het bezorgen. Thuis even in de oven en dan is het opgelost.

Arno
7 oktober 2020

Heerlijke pizza's en wat een ontzettende aardige broers!

Heuvelink
4 oktober 2020

Ze kwamen een uur te Laat. Na bellen kreeg ik te horen dat het een nog een halfuurtje zou duren ze kwamen pas drie kwartier later. Ook tijdens de bezorging geen excuus dat het zo lang heeft geduurd. Het eten was ook koud geworden. En de aardappelschijfjes helemaal zacht en sompig.

Rien
22 september 2020

Spareribs schotel was op tijd bezorgd en zoals altijd weer erg lekker

Bert
16 september 2020

Goede maaltijd en prima kwaliteit. We waren vergeten de sausen en salade te selecteren. Keurig gebeld of we dit onze keus was en alsnog toegevoegd, ook tijdstip levering volgens opgegeven tijd, dit terwijl we ver buiten de bebouwde kom van Vorden verblijven. Kortom een aanrader.

kevin
14 september 2020

2uur gewacht op de bestelling. en na telefonisch contact nog 15min. moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxxxxxx
6 september 2020
Irma
1 september 2020

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PMMK
24 augustus 2020

Kwaliteit : zoals altijd perfect. Bezorging : niks op aan te merken, dus ook perfect

Sabiena
24 augustus 2020

Jullie werken hard! En hebben ❤ voor jullie zaak! Tip! Plaats wat nieuwe planten in de bakken bij de voordeur. Wellicht kan jullie overbuurman Halfman hier iets in betekenen 😉

Slurink
24 augustus 2020

OP tijd en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly
22 augustus 2020

mij amon eet je altijd heerlijk.

Verena
19 augustus 2020

De prijs is echt teveel voor wat je krijgt. Is in geen goede verhouding.

Lotte
18 augustus 2020

Wij bestellen hier wekelijks, nog nooit misgegaan, voor 5 personen kunnen ophalen in 15 min en altijd super lekker!

Patrick
17 augustus 2020

Goed eten. Juiste Grote schotels

Werner
17 augustus 2020

Bij Amon is alles lekker, wat we ook kiezen ! De bezorging is prima, en de bestelsite werkt makkelijk. Ga zo door :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Myriam
17 augustus 2020

Heerlijke pizza’s. Vlotte en vriendelijke levering aan huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.v.d.kamp
16 augustus 2020
Wim
14 augustus 2020

Lekkere piza met extra kebab. Was keurig op tijd klaar.

PMMK
14 augustus 2020

Kwaliteit : zoals altijd prefect. Bezorging : Later dan de verwachte tijd, maar kreeg keurig telefonisch bericht daarover.

Heidi
12 augustus 2020
Marjan
12 augustus 2020

Wederom prima kwaliteit geleverd!

Fam Lebbink
10 augustus 2020

Eten laten bezorgen, het was heerlijk en zag er verzorgd uit.En vooral heel belangrijk het was ook warm bij aankomst. Wij bestellen zeker vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
10 augustus 2020
Bert
7 augustus 2020

Goed verzorgd en erg smakelijk!

John
6 augustus 2020

Heerlijk gegeten. We vonden de pizza's alleen wat klein voor de prijs.

Nicolette
6 augustus 2020
Bielleman Reinder
5 augustus 2020

Lekker

Jeroen
4 augustus 2020
Wilma
4 augustus 2020

Heerlijke pizza's. Op afgesproken tijd geleverd door vriendelijke bezorger.Beslost voor herhaling vatbaar.

Joost
31 juli 2020

prima

Reinder
31 juli 2020

't was weer lekker

Peter
29 juli 2020

Prima kwaliteit, lekker gegeten

Edith
26 juli 2020

Altijd lekker, goede kwaliteit en op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger!

Tom
25 juli 2020

Was weer top heren!

Corien
25 juli 2020

Superlekkere pizza’s en heel veel keus!

Harm
22 juli 2020

We hebben 2 keer wat besteld en laten bezorgen op de camping warnste in Wichmond. Keurig op tijd en het eten was lekker echt een aanrader.

Cis
17 juli 2020
Bielleman Reinder
15 juli 2020

‘T was weer lekker

Hans
13 juli 2020

Smakelijk als altijd. De eerste kennismaking met een “ Kapsalon Speciaal “ was een lekkere ..... 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bloemendaal
10 juli 2020

Erg snel bezorgd,hele vriendelijke bezorger die precies wist waar hij moest zijn op de camping.

Jouke
5 juli 2020

Heeft goed gesmaakt.

Ron
5 juli 2020

Heerlijke pizza's besteld en keurig volgens planning bezorgd op ons B&B adres in Vorden/Linde. Voor herhaling vatbaar de volgende keer.

Oost
3 juli 2020

Op tijd klaar, lekker gegeten

D.
28 juni 2020

Precies op tijd bezorgd, eten was erg warm en lekker.

Ronald
27 juni 2020

Heerlijke pizza's, bezorging op afgesproken tijd. Top

Jan
26 juni 2020

Bezorging was pas ruim 2 uur na online bestelling en meer dan 50 minuten na de beloofde tijd. Het heeft er alle schijn van dat onze bestelling was vergeten. Toen ik belde om te vragen waar de pizza’s bleven “gingen ze net de oven in”. Slechte ervaring, niet voor herhaling vatbaar.

Hendrikx
25 juni 2020

Heerlijk en vlot geleverd

Marina
22 juni 2020

Pizza’s waren op tijd klaar en waren heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erna Otten
21 juni 2020

We hebben lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
18 juni 2020

Super makkelijk bestellen via de website en daarna perfect op tijd geleverd. Weer heerlijk gesmuld van de overheerlijke schotels!

Theo
18 juni 2020
Mark
17 juni 2020

Goed eten, geleverd conform afspraak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gotink
15 juni 2020
Erik
13 juni 2020

Nadat ik de verkeerder bestelling had gedaan via internet, heb ik meegekregen wat ik wilde hebben. Ik wil hun daarvoor hartelijk danken. Super service!!

Jeroen
8 juni 2020

Zoals altijd weer super lekker en strak op tijd bezorgd. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
7 juni 2020
Schimmel
6 juni 2020
Harman
5 juni 2020

Snel en op tijd zeer lekker

Vd werf
5 juni 2020

Heerlijk gegeten en goed geregeld

Reinder
3 juni 2020

Netjes op de afgesproken tijd gereed en weer erg lekker.

Hans
3 juni 2020

Prima kwaliteit, heel smakelijk

Anoniem
3 juni 2020

Altijd goed en lekker

Evelien Koetschruiter
2 juni 2020

Het smaakte weer heerlijk. En ook de service bij het afhalen is prima . Een heerlijke pinkstermaaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cees
2 juni 2020

Heel goed, ook op tijd en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
2 juni 2020

snelle afhandeling van de bestelling. De bestelde waren goed van smaak en temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
1 juni 2020

Prima, super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leeflang
31 mei 2020

Waren super snel met bezorgen, top

Theo Derksen
24 mei 2020
Jacques WEG
24 mei 2020

Heerlijk en voortreffelijk van smaak. We komen zeker terug.

F Nijenhuis
24 mei 2020

Prima verzorgd, en binnen de gesteld tijd. Helemaal top.

<